Veelgestelde vragen

Antwoord op vragen

Met EigenNummer.nl willen we zo eenvoudig en transparant mogelijk zijn. Hieronder geven wij antwoord op de meest gestelde vragen.
 

Algemeen

Met EigenNummer.nl vraag je binnen 1 minuut een vast nummer aan die wordt doorgeschakeld naar je mobiele telefoon. Onze dienst is vooral handig voor zzp’ers en kleine bedrijven die geen vaste telefoon hebben, maar wel de professionaliteit willen uitstralen van een vast nummer. Dit kan zowel een landelijk (085) of een regionaal (010, 020, 030, etc.) telefoonnummer zijn. Ook je bestaande vaste nummer kun je gratis naar ons laten verhuizen.

Het is handig om te weten wat voor vast nummer je wilt laten doorsturen naar je mobiele telefoon. Bij ons kun je kiezen uit een landelijk of een regionaal telefoonnummer. Met een 085-nummer heb je een nummer wat een landelijke uitstraling heeft en is dus niet regiogebonden. Een regionaal nummer kan bijvoorbeeld een 010-, 020- of 030-nummer zijn en is handig als je lokaal opereert met je bedrijf. Bij EigenNummer.nl hebben we telefoonnummers van alle regio’s beschikbaar.

Naast dat je zelf je netnummer kunt kiezen, kun je bij ons uit 5 vaste telefoonnummers kiezen. Wil je zelf je nummer kiezen? Geef dit dan aan bij je bestelling en we mailen je de opties waar je uit kunt kiezen.

Als je al een vast nummer in bezit hebt en je wilt die graag naar ons toe verhuizen, dan is dat geen probleem. Het is zelfs gratis! Je kunt dit aangeven bij het bestellen, wij regelen de rest!

Geen probleem! In je dashboard kun je eenvoudig extra telefoonnummers aanmaken. Een extra nummer kost slechts € 2,00 per maand en is direct te gebruiken.

Wil je uitstralen dat je in België, Amerika of een ander land gevestigd bent? Bij EigenNummer.nl kun je internationale telefoonnummers van meer dan 50 verschillende landen toevoegen aan je abonnement. Neem hiervoor even contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Test even of je mobiele telefoonnummer dat achter het vaste nummer zit rechtstreeks wel bereikbaar is, met andere woorden, bel het 06-nummer direct zodat je weet of het probleem in je vaste nummer zit of in je mobiele nummer daarachter. Werkt je mobiele nummer rechtstreeks prima maar je vaste nummer niet, neem dan direct contact op met onze support via support@eigennummer.nl of 088-2666400.

 

Tarieven en abonnement

Hiervoor verwijzen we je graag naar de Tarieven pagina.

Je betaalt per kalendermaand middels automatische incasso. Je hebt hier dus helemaal geen omkijken naar!

Het abonnement is dagelijks opzegbaar zonder opzegtermijn of gedoe. Je zit dus niet vast aan een maand- of jaarcontract. Wanneer je overstapt naar een andere provider kun je je telefoonnummer uiteraard meeverhuizen.

Jazeker. Je krijgt toegang tot een dashboard waarin je precies kunt zien hoe vaak en door welke nummers er gebeld is. Wij hechten veel waarde aan transparantie. Alle telefoniefacturen zijn direct in je dashboard te downloaden.

 

Zelf bellen

Ja, dat kan! Hiervoor kun je de app Vialer gebruiken. Je kunt inloggen met de gegevens die je als klant van EigenNummer.nl ontvangt. Om dit te kunnen doen, zet de App twee gesprekken op; een naar je mobiele toestel en een naar het geselecteerde nummer. Je betaalt dan ook voor beide gesprekken.

 

Functies

Geen probleem, het is zelfs gratis! Je kunt dit aangeven bij het bestellen, wij regelen de rest!

Ja! In je dashboard kun je naast het regelen van de doorschakeling ook je bereikbaarheid instellen. Ben je niet bereikbaar, dan gaan al je gesprekken rechtstreeks naar de voicemail. Je ontvangt de voicemail vervolgens in je eigen mailbox!

>Uiteraard. Je bent eigenaar van het telefoonnummer waardoor je zelf kunt beslissen wat je ermee doet.

Dat kan! Achter EigenNummer.nl zit een professionele VoIP telefooncentrale. Er is veel mogelijk zodat EigenNummer.nl mee kan groeien met je bedrijf. Denk bijvoorbeeld aan het aansluiten van meerdere telefoontoestellen. Neem voor meer informatie contact met ons op.

 

Vraag nu vast naar mobiel aan!

Over EigenNummer.nl

Met EigenNummer.nl vraag je binnen 1 minuut een vast nummer aan die wordt doorgeschakeld naar je mobiele telefoon. Onze dienst is vooral handig voor zzp’ers en kleine bedrijven die geen vaste telefoon hebben, maar wel de professionaliteit willen uitstralen van een groot bedrijf.


Kies je nummer

Contactgegevens

EigenNummer.nl
Dirk Dronkersweg 12a
4462 GA Goes

088 – 26 66 400

info@eigennummer.nl